Tweede Feesweekend 125 jarig jubileum

Zaterdag 21 en zondag 22 augustus heeft St. Hubertus zich weer van z, n beste zijde laten zien bij het 2e feestweekend vanwege het 125 jarig bestaan. Na een maandenlange voorbereiding werd op zaterdag avond gestart met een Deutsche avond met medewerking van Dennie Cristian, Dieter Koblenz, Frans Croonenberg, Patrick Hendrikx en orkest Immerklem. Het was een zeer geslaagde avond waarbij de stemming prima genoemd mag worden. Op zondag werd het derde en laatste bondsfeest van de bond Juliana georganiseerd met deelname van de 20 verenigingen van de bond. Nadat een folkloristische optocht door de straten van Kessel had gemarcheerd waarbij veel publiek aanwezig was begonnen op het feestterrein de wedstrijden. Ondanks enkele regenbuien vonden alle wedstrijden doorgang zoals gepland. In het feestpaviljoen zorgde DJ Jeroen dat de talrijke aanwezigen zich prima vermaakten en ook het optreden van Angelo viel zeer in de smaak. Dat het wederom een prima geslaagd weekend was is wel gebleken uit de vele positieve reacties achteraf. Het was voor St. Hubertus onmogelijk geweest dit feest te organiseren zonder sponsoren en ook de vele vrijwilligers die ons geholpen hebben. Zonder ook maar iemand te kort te doen willen wij beugelclub OVU en onze schutsbroeders uit Baarlo van harte bedanken voor hun medewerking voor, tijdens en na het weekend.

Het nieuws in Limburg

Lid worden?

Lid worden? Dat kan!

Als u lid wilt worden van onze vereniging, verzoeken we u vriendelijk contact op te nemen met de desbetreffende persoon.

Ook sponseren?

Het blijft lastig voor een vereniging als Schutterij, Fluit- en Tamboerkorps St. Hubertus Kessel te blijven bestaan. Daarom zijn we altijd op zoek naar mensen / bedrijven die onze vereniging willen steunen. Denkt u dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact op met de voorzitter.