Om de huidige bestuursleden niet te overbelasten zijn wij dringend op zoek naar een nieuwe voorzitter.

Ben jij degene die we zoeken en lijkt het je een leuke uitdaging neem dan contact op met onze huidige secretaris via telefoon of e-mail.

Angela Verstraeten

Tel: 077 462 3122

e-mail:  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Vacature Voorzitter

Taak:   De voorzitter vertegenwoordigd de vereniging bij alle officiële activiteiten.

            Heeft de leiding over de verenigingsvergaderingen en bezoekt eventueel vergaderingen van overkoepelende organisaties.

            Houdt toezicht op het goed functioneren van de vereniging.

Het nieuws in Limburg

 • Fietsen en wandelen met Buurtbeheer Nieuw Lotbroek

  Stichting Buurtbeheer Nieuw Lotbroek houdt op 18 en 22 augustus een fietstocht. Bij de werkgroep Ridder Hoen Park, een werkgroep van Stichting Buurtbeheer, staat een waterwandeling op 23 augustus op de agenda.

 • Open dag Scouting Sint Christoffel

  De jaarlijkse open dag van Scouting Sint Christoffel vindt plaats op zaterdag 5 september, van 12.00 tot 15.00 uur.

 • Coronacrisis duwt auteur Octavie Wolters uit depressie

  Ze zat in een flinke depressie en kreeg al maanden geen letter meer op papier. Maar de coronacrisis had een louterende werking op de Roermondse schrijver Octavie Wolters. Dit resulteerde in een zeer openhartig boek dat nu in de winkels ligt.

 • OM gaat in hoger beroep in zaak Pinkpopdrama

  Het Openbaar Ministerie gaat in hoger beroep in de strafzaak rond het verkeersongeluk na afloop van Pinkpop 2018, waarbij de 35-jarige Gilles Boux de Casson uit Heerlen om het leven kwam.

 • Vrouw hoeft gore woning niet te reinigen door vormfout Kerkrade

  Een woonhuis in het centrum met ratten, muizen, vliegen, bedorven eten en veel rotzooi is een gevaar voor de gezondheid en de veiligheid, stelt de gemeente Kerkrade. Die sommeerde de betreffende bewoonster alles op te ruimen, maar maakte daarbij procedurefouten.

 • Maastricht telt straks weer een patissier minder

  Patissier Hub Essers hangt na 50 jaar zijn bakkersmuts aan de wilgen en doet na 45 jaar gebak en taarten aan de Sint Annalaan in Maastricht de deur op slot. „Vroeger had je tientallen patissiers, nu nog maar vier.”

Lid worden?

Lid worden? Dat kan!

Als u lid wilt worden van onze vereniging, verzoeken we u vriendelijk contact op te nemen met de desbetreffende persoon.

Ook sponseren?

Het blijft lastig voor een vereniging als Schutterij, Fluit- en Tamboerkorps St. Hubertus Kessel te blijven bestaan. Daarom zijn we altijd op zoek naar mensen / bedrijven die onze vereniging willen steunen. Denkt u dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact op met de voorzitter.