Komende Zondag 30 augustus organiseert St. Hubertus weer het jaarlijkse Mini-O.L.S. dit zal worden gehouden op ons Schietterrein De Witmaeker aan de Schijfweg-Noord. De burgers van Kessel en Kessel-Eik kunnen deelnemen aan de persoonlijke Kampioenschappen. De deelnemers mogen geen lid zijn van de schutterij of van een zustervereniging. Voor bedrijven, verenigingen, families, vriendenclubs, enz. wordt een viertallen wedstrijd gehouden per viertal mag maximaal een persoon die lid is van een schutterij meedoen. Bij voldoende deelname zal voor niet inwoners van Kessel een aparte schietwedstrijd plaats vinden. Voor de jeugd tot 16 jaar wordt een extra kampioenschap met de windbuks worden gehouden. Van 14.00 uur tot 15.00 uur wordt u in de gelegenheid gesteld om te oefenen de aanvang van de wedstrijden zijn om 15.00 uur. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.

 

 

Het nieuws in Limburg

Lid worden?

Lid worden? Dat kan!

Als u lid wilt worden van onze vereniging, verzoeken we u vriendelijk contact op te nemen met de desbetreffende persoon.

Ook sponseren?

Het blijft lastig voor een vereniging als Schutterij, Fluit- en Tamboerkorps St. Hubertus Kessel te blijven bestaan. Daarom zijn we altijd op zoek naar mensen / bedrijven die onze vereniging willen steunen. Denkt u dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact op met de voorzitter.