Konigschieten en nieuwe uniformen

 

  • Afgelopen zaterdag 21 mei is Albert van Emden tijdens het jaarlijkse Koningschieten de nieuwe Koning van St. Hubertus Kessel geworden. Voorafgaand aan het Koningschieten presenteerde St. Hubertus onder grote belangstelling de nieuwe uniformen op de markt. Nadat de voorzitter van het jubileumcomité Jac Verhagen de uniformen officieel had overhandigd sprak Wethouder Seegers namens Gemeente Peel en Maas St. Hubertus toe en feliciteerde hun met de prachtige uniformen. Aansluitend aan het officiële gedeelte werden op de Kasteelruïne foto, s genomen van de nieuwe uniformen. Daarna werd in optocht naar het schietterrein “De Witmaeker” gemarcheerd. Na de officiële opening en openingsschoten werd er onder de schietbomen fel gestreden om de begeerde titels. Bij het Burgerschieten was het uiteindelijk Piet Bol die na 121 schoten de laatste resten van de vogel naar beneden haalde. Bij het Korps was het Cristiean Sonderkamp die na 115 schoten de titel voor zich opeiste. Ondertussen was de strijd voor Schutterskoning 2011 nog volop bezig. Uiteindelijk was het Albert van Emden die bij het 121e schot de felbegeerde titel behaalde. Na de huldiging van alle drie de Koningen kwam er voor St. Hubertus een einde aan deze zeer heuglijke dag. Namens St. Hubertus Cristiean, Piet en Albert van Harte Gefeliciteerd met het Koningschap. Binnenkort zetten we meer foto,s van de overhandiging op de fotogalerij.

 

Presentatie nieuwe Uniformen.

schutterij opstelling 5

 

Koning St. Hubertus 2011 Albert van Emden met Yvonne.

Korpskoning Cristiean Sonderkamp. 
dsc09007

Burger Koning Piet Bol.
dsc09004

 Lid worden?

Lid worden? Dat kan!

Als u lid wilt worden van onze vereniging, verzoeken we u vriendelijk contact op te nemen met de desbetreffende persoon.

Ook sponseren?

Het blijft lastig voor een vereniging als Schutterij, Fluit- en Tamboerkorps St. Hubertus Kessel te blijven bestaan. Daarom zijn we altijd op zoek naar mensen / bedrijven die onze vereniging willen steunen. Denkt u dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact op met de voorzitter.