Koning St. Hubertus

Tillie Geraets Nieuwe Schutterskoning 2010.

Afgelopen Zaterdag 24 april tijdens het jaarlijkse koningschieten is Tillie Geraets de nieuwe koning van St. Hubertus geworden. Bij gelegenheid van het 125 jarig jubileum werd het koningschieten dit jaar gehouden op de kasteel ruïne. Nadat de genodigden en de koning van 2009 Pierre Hebben in optocht waren afgehaald, en de openingswoorden en schoten door de genodigden waren verricht ontstond er een felle strijd voor het koningschap in dit jubileumjaar. De talrijke aanwezigen op de kasteel ruïne zagen dat Tillie na 115 schoten de laatste resten van de vogel naar beneden haalde en daarmee het koningschap voor zich opeiste. Tillie van Harte Proficiat

tillie

 

Sjaak Ottenheijm Dorpskoning 2010

Gelijktijdig werd ook het dorps schieten gehouden hieraan werd door vele dames en heren aan meegedaan. Uiteindelijk was het Sjaak die na een spannende strijd de laatste resten van de vogel na 130 schoten naar beneden haalde en hiermee dorpskoning van 2010 werd. Sjaak van Harte Proficiat.

Na een Korte pauze werden Tillie en Sjaak gehuldigd met het behalen van het Koningschap 2010.

sjaak

Op zondag werd voor het het weer talrijke plubliek het sponsor schieten gehouden. Het was de eerste keer dat dit evenement gehouden werd, en het was meteen een groot succes door de grote deelname hieraan. Uiteindelijk was het Eric Zeelen die namens Neptunus de wisselbeker in onvangst mocht nemen.

 DSC07402

voorzitter Ton Bol overhandigd de wisselbeker aan Erc Zeelen

 jub1

Het unieke van dit koningschieten was dat er een mobiele kogelvanger was geplaatst op de kasteel ruïne.

Lid worden?

Lid worden? Dat kan!

Als u lid wilt worden van onze vereniging, verzoeken we u vriendelijk contact op te nemen met de desbetreffende persoon.

Ook sponseren?

Het blijft lastig voor een vereniging als Schutterij, Fluit- en Tamboerkorps St. Hubertus Kessel te blijven bestaan. Daarom zijn we altijd op zoek naar mensen / bedrijven die onze vereniging willen steunen. Denkt u dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact op met de voorzitter.