Koning St. Hubertus

Piérre Hebben nieuwe Koning St. Hubertus.

Afgelopen zaterdag tijdens het Koningsschieten is Piérre Hebben voor de tweede keer Koning van St. Hubertus geworden. Om 14.00 uur werd vanaf Clublokaal De Boesjer in optocht vertrokken om achtereenvolgens Burgemeester Imkamp, de beide wethouders Roland van Kessel en Lau Simons en onze Beschermheer Jac Verhaegen af te halen.

Vervolgens werd het Koningspaar Annie en Corné v/d Winkel thuis afgehaald. Na aankomst bij ons schietterrein de Witmaeker en de welkomst woorden door de voorzitter van St. Hubertus werd door Burgemeester Imkamp het Koningsschieten officieel voor geopend verklaard. Nadat de openingsschoten waren gelost barste de strijd onder de schietbomen los. Voor de titel van burger Koning waren er veel deelnemers maar het was uiteindelijk Hai Bongers die de laatste resten van de vogel naar beneden schoot.

Inmiddels was bij het korps de nieuwe Koning ook bekend hier was het Gerda Pennings die de titel voor zich opeiste. Daarna was het wachten op de nieuwe Koning van St. Hubertus na een spannende strijd was het uiteindelijk Piérre die de vogel er perfect vanaf schoot. Na de huldiging van de nieuwe Koningen bleef het nog lang gezellig op de Witmaeker.

Gerda, Hai en Piérre namens bestuur en leden van St. Hubertus van Harte Proficiat.

pierre

Lid worden?

Lid worden? Dat kan!

Als u lid wilt worden van onze vereniging, verzoeken we u vriendelijk contact op te nemen met de desbetreffende persoon.

Ook sponseren?

Het blijft lastig voor een vereniging als Schutterij, Fluit- en Tamboerkorps St. Hubertus Kessel te blijven bestaan. Daarom zijn we altijd op zoek naar mensen / bedrijven die onze vereniging willen steunen. Denkt u dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact op met de voorzitter.