OLS 2008

Zondag 6 juli tijdens het OLS in Opoeteren is het zestal van St. Hubertus er niet in geslaagd om de finale ronde op 12 juli te bereiken. Na de optocht waar St. Hubetus veel applaus van het plubliek kreeg, moest het zestal plaats nemen onder de schietboom. Onder het oog van veel supporters uit Kessel waaronder Burgemeester Swachten, Wethouder Roland van Kessel en onze Beschermheer Jac. Verhaegen, werden in de eerste en tweede ronde de blokjes feillos naar beneden geschoten. Na een lange pauze werd er in de eerste kavelronde helaas gemist waardoor we uitgeschakeld waren voor " Den Um " . In de optocht was er succes voor onze bordjesdrager Carmen Wulms zij behaalde de 3e prijs proficiat hiermee.

ols16

Het zestal van St. Hubertus en buksmeester

OLS_bordjesdrager_Kessel

Bordjesdrager Carmen

Lid worden?

Lid worden? Dat kan!

Als u lid wilt worden van onze vereniging, verzoeken we u vriendelijk contact op te nemen met de desbetreffende persoon.

Ook sponseren?

Het blijft lastig voor een vereniging als Schutterij, Fluit- en Tamboerkorps St. Hubertus Kessel te blijven bestaan. Daarom zijn we altijd op zoek naar mensen / bedrijven die onze vereniging willen steunen. Denkt u dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact op met de voorzitter.