Reünie 6 November

UITNODIGING

 

Beste Oud-leden, (Ere)leden van St. Hubertus en leden van het Jubileumcomité en partners, 

Op zterdag 6 november viert onze vereniging het traditionele Hubertusfeest. Dit jaar een bijzonder feest. Het is tevens de afsluiting van het jubileumjaar.

Een feestjaar waarop we als vereniging met trots kunnen terugkijken op voor ons en voor de gemeenschap geslaagd Koningschieten, Bondsfeest- en Muziekfestiviteiten.

Graag nodigen wij U en Uw partner uit om gezamenlijk, oud-leden en leden en leden van het comité het 125-jarig jubileum feestelijk af te sluiten.. 

Het programma:

 18.00 uur: Plechtige H. Mis met koorzang en natuurlijk muziek van ons eigen korps;

                   Na afloop van de mis ontvangst met koffie en vlaai in Gemeenschaphuis De Poart   aan de markt. 

20.30 uur; Officiële opening door de voorzitter van St. Hubertus;

                   Aansluitend feestavond met een hapje en een drankje, met muziek, een

                    tentoonstelling, ophalen van herinneringen, enz.

 

Met uitzondering van de drank komen de kosten van de avond voor rekening van de vereniging.

Aanmelden, al of niet met partner is in verband met de voorbereidingen noodzakelijk. Wij verzoeken U Uw aanmelding zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk 22 oktober te doen. Opgave graag naar Ton Bol per E- mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. of per telefoon 077-4621211.

Mocht U nog oude foto’s hebben, dan is het fijn als U die wilt meebrengen. Wilt U op een of andere manier ook nog een bijdrage aan de avond geven met een of meer mensen of heb U suggesties, neem dan contact op met Johan v Knippenberg E-mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. of 077-4622514

 Wij hopen en rekenen op Uw komst.

 Met vriendelijke groet,

 Bestuur St. Hubertus

Lid worden?

Lid worden? Dat kan!

Als u lid wilt worden van onze vereniging, verzoeken we u vriendelijk contact op te nemen met de desbetreffende persoon.

Ook sponseren?

Het blijft lastig voor een vereniging als Schutterij, Fluit- en Tamboerkorps St. Hubertus Kessel te blijven bestaan. Daarom zijn we altijd op zoek naar mensen / bedrijven die onze vereniging willen steunen. Denkt u dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact op met de voorzitter.