Programma Jubileumjaar

Zaterdag 6 maart

Feestavond voor de Leden en partner de Ouders van de Leerlingen in de Witmaeker.

 

Zaterdag 24 april

Het Koningsschieten nabij de Kasteelruïne wat uniek is in de regio. Nadat om 14.00 uur de genodigden en de huidige Koning zijn afgehaald zal de strijd voor zowel de Koning van St. Hubertus en de Burgerkoning een aanvang nemen. Voor de kinderen is er een springkussen. S,avonds om 20.00 uur is er het optreden van Die Powerhosen mmv Dj Bas.
Zaterdag 3 april start de voorverkoop voor het optreden hiervan. De kaarten zijn te koop bij Cafe De Boesjer, Tankstation Pavanis en bij Supermarkt Coop allen in Kessel. De kaarten kosten in de voorverkoop 7.50 euro en s,avonds aan de kassa 10 euro.

Zondag 25 april 

Receptie van 13.30 uur tot 14.30 uur met aansluitend een spätshoppen met Die Orginal Maaslandkapelle uit Wessem. Voor de kinderen is er clown Kepper, een sprinkussen en oud hollandse spelen met leuke prijsjes.

Alle activiteiten vinden plaats in de kasteeltuin van de ruïne.

 

Zaterdag 21 augustus is

Duitse avond in het feestpavijoen bij De Witmaeker, Schijfweg-Noord

De volgende artiesten zullen hier optreden:

  • Orkest Immerklem
  • Frans Kroonenberg
  • Patrick Hendrick
  • Dieter Koblenz
  • Dennie Cristian

 

Zondag 22 augustus

Bondsfeest van de bond Juliana met deelname van de 22 schutterijen uit de regio.

 

Zaterdag 6 november

Dan wordt het jubileumjaar afgesloten met een grote reünie in Gemeenschaphuis De Poart.

Lid worden?

Lid worden? Dat kan!

Als u lid wilt worden van onze vereniging, verzoeken we u vriendelijk contact op te nemen met de desbetreffende persoon.

Ook sponseren?

Het blijft lastig voor een vereniging als Schutterij, Fluit- en Tamboerkorps St. Hubertus Kessel te blijven bestaan. Daarom zijn we altijd op zoek naar mensen / bedrijven die onze vereniging willen steunen. Denkt u dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact op met de voorzitter.