Koning St. Hubertus

Corné v/d Winkel nieuwe Koning St. Hubertus Kessel.

Zaterdag 26 april tijdens het druk bezochte Koningsschieten van St. Hubertus was het Corné v/d Winkel die na 103 schoten de Titel voor zich opeiste. Na de openingswoorden van Burgemeester Swachten en de openingsschoten brandde de strijd onder de schietbomen los. Het schieten bij de burgerbevolking had dit jaar een groot aantal deelnemers. Na 123 schoten was het Burgemeester Swachten die voor de tweede keer het Koningschap voor zich opeiste in 2006 was hij ook al de beste. Bij het korpsschieten was de strijd al net zo hevig en uiteindelijk was het Jeroen Houtappels die na 111 schoten de vogel naar beneden haalde en zodoende Koning van het korps 2008 is. Ondertussen was de strijd bij de schutters nog in alle hevigheid bezig. Maar uiteindelijk was het Corné die de laatste resten naar beneden haalde en zodoende met echtgenote Annie St. Hubertus gaat vertegenwoordigen tijdens de diverse festiviteiten. Na de huldiging van de Koningen en het omhangen van het Koningszilver bleef het nog lang gezellig op ons schietterrein " De Witmaeker". Bestuur en Leden van St. Hubertus wenst alle drie de Koningen van Harte Proficiat.

ols1

Lid worden?

Lid worden? Dat kan!

Als u lid wilt worden van onze vereniging, verzoeken we u vriendelijk contact op te nemen met de desbetreffende persoon.

Ook sponseren?

Het blijft lastig voor een vereniging als Schutterij, Fluit- en Tamboerkorps St. Hubertus Kessel te blijven bestaan. Daarom zijn we altijd op zoek naar mensen / bedrijven die onze vereniging willen steunen. Denkt u dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact op met de voorzitter.