Afgelopen zaterdag tijdens het jaarlijkse Hubertusfeest zijn twee leden van Schutterij, Fluit en Tamboerkorps St. Hubertus Kessel gehuldigd vanwege hun langdurig lidmaatschap. Beide leden werden zowel door de Limburgse Bond van Tamboerkorpsen alsmede de Oud Limburgse Schuttersfederatie gehuldigd. Marlou Nijssen kreeg het zilveren draag insigne opgespeld vanwege haar 25 jarig jubileum. Marlou maakte jarenlang deel uit van het bestuur als secretaris en penningmeester en als lid van de muziek commissie zij bespeelt piccolo en dwarsfluit. Henk Thijssen kreeg het gouden insigne opgespeld vanwege zijn 40 jarig lidmaatschap. Henk maakt sinds 2004 deel uit van het bestuur en is ook in Swalmen en Maasbree actief als muzikant binnen het slagwerk is hij allround inzetbaar. Marlou en Henk werden tevens in de bloemetjes gezet door de voorzitter van St. Hubertus.

Het nieuws in Limburg

Lid worden?

Lid worden? Dat kan!

Als u lid wilt worden van onze vereniging, verzoeken we u vriendelijk contact op te nemen met de desbetreffende persoon.

Ook sponseren?

Het blijft lastig voor een vereniging als Schutterij, Fluit- en Tamboerkorps St. Hubertus Kessel te blijven bestaan. Daarom zijn we altijd op zoek naar mensen / bedrijven die onze vereniging willen steunen. Denkt u dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact op met de voorzitter.