Komende zondag 26 augustus organiseert St. Hubertus Kessel weer hun tradionele mini-ols op schietterrein ” De Witmaeker” de aanvang hiervan is om 14.00 uur tevens wordt ook het sponsor schieten gehouden. De inwoners van Kessel (Eik) kunnen deelnemen aan de persoonlijke kampioenschappen. De deelnemers hieraan mogen geen lid zijn van de schutterij of van zusterschutterijen. Bedrijven, verenigingen, families, vriendenclubs,  buurten,kieten kunnen deelnemen aan het schieten voor viertallen. Per viertal mag maximaal 1 lid van de schutterij meedoen. Voor de jeugd tot 16 jaar wordt een kampioenschap gehouden met de windbuks. In iedere categorie zijn drie prijzen beschikbaar. Natuurlijk stellen wij u in de gelegenheid om eerst te oefenen van 14.00 uur tot 15.00 uur. De wedstrijden beginnen om 15.00 uur. Tevens is dit een mooie gelegenheid om het schutterswezen beter te leren kennen. Kom ook een gerust naar een van onze oefen avonden op zaterdagavond vanaf 18.00 uur en laat u nader informeren over schutterij St. Hubertus Kessel.

Het nieuws in Limburg

Lid worden?

Lid worden? Dat kan!

Als u lid wilt worden van onze vereniging, verzoeken we u vriendelijk contact op te nemen met de desbetreffende persoon.

Ook sponseren?

Het blijft lastig voor een vereniging als Schutterij, Fluit- en Tamboerkorps St. Hubertus Kessel te blijven bestaan. Daarom zijn we altijd op zoek naar mensen / bedrijven die onze vereniging willen steunen. Denkt u dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact op met de voorzitter.