Zaterdag 28 april houdt Schutterij, Fluit en Tamboerkorps St. Hubertus weer hun tradionele Koningschieten. Om 13.30 uur verzamelen de leden zich bij clublokaal “ De Boesjer “ waarna de genodigden en de huidige Koning Albert van Emden worden afgehaald. Na aankomst op het schietterrein “ De Witmaeker “en de openingswoorden en schoten zal om pus minus15.00 uur de strijd onder de schietbomen gaan losbarsten. Wie wordt de nieuwe Koning of verdedigd Albert zijn titel. Bij het Korps verdedigd Cristiean Sonderkamp haar titel en bij de burgers Piet Bol. U ziet het is zeer zeker de moeite waard om zaterdag 28 april naar dit folkloristische festijn te komen kijken en zelf mee te schieten. Uiteraard word er voor een hapje en drankje gezorgd.

Het nieuws in Limburg

Lid worden?

Lid worden? Dat kan!

Als u lid wilt worden van onze vereniging, verzoeken we u vriendelijk contact op te nemen met de desbetreffende persoon.

Ook sponseren?

Het blijft lastig voor een vereniging als Schutterij, Fluit- en Tamboerkorps St. Hubertus Kessel te blijven bestaan. Daarom zijn we altijd op zoek naar mensen / bedrijven die onze vereniging willen steunen. Denkt u dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact op met de voorzitter.