Woensdag 30 december Workshop Fluit- en Tamboerkorps St. Hubertus Kessel

Vanwege het succes van de Workshop van 2008 hebben wij besloten om ook dit jaar de deuren van De Poart weer open te zetten voor kinderen en volwassenen die kennis willen maken met onze muziek.

Wij willen jullie dan ook graag voorstellen aan FLUIT EN TAMBOERKORPS ST. HUBERTUS KESSEL, het enige fluiterkorps in de hele gemeente Peel en Maas. Wij zijn een zeer muzikale maar vooral erg gezellige groep mensen tussen de 7 en de 60 jaar. In het kader van de leerlingenwerving organiseren wij voor het vierde opeenvolgende jaar een gratis Workshop. Op woensdag 30 december, om 13.30 uur, staan in Gemeenschapshuis De Poart onze dirigent, instructeurs en tamboer-maitre voor jullie klaar om samen met jullie de eerste stappen te zetten op muzikaal gebied.

We gaan proberen om geluid uit een piccolo of dwarsfluit te krijgen. Of misschien vind je het wel stoer om eens een drumstel of pauken te proberen. We hebben allerlei instrumenten dus kom gerust langs. Tot slot zullen wij, leden en leerlingen, enkele liedjes ten gehore brengen. Al met al een hele leuke en gezellige middag!

Wil jij onze vereniging beter leren kennen, kom dan langs op woensdag 30 dec. Wij zullen dan al jullie vragen beantwoorden. Heb je al eerder vragen hebben dan kunnen jullie terecht bij Mia Naus, 077-462 1557 of bij Christiean Sonderkamp, 077-462 3123.

Tot ziens op woensdag 30 december!

 

workshop1

workshop2

Het nieuws in Limburg

Lid worden?

Lid worden? Dat kan!

Als u lid wilt worden van onze vereniging, verzoeken we u vriendelijk contact op te nemen met de desbetreffende persoon.

Ook sponseren?

Het blijft lastig voor een vereniging als Schutterij, Fluit- en Tamboerkorps St. Hubertus Kessel te blijven bestaan. Daarom zijn we altijd op zoek naar mensen / bedrijven die onze vereniging willen steunen. Denkt u dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact op met de voorzitter.