Afgelopen zondag werd door Schutterij, Fluit en Tamboerkorps St. Hubertus Kessel deelgenomen aan het tweede bondsfeest van de bond Juliana in Baarlo. Na de ontvangst en de inspectie op de kasteelweide werd de optocht gehouden in de kern van Baarlo waarnaar de wedstrijden werden voortgezet op het feestterrein van St. Antonius en Petrus. In de optocht werden de navolgende prijzen behaald: eerste prijs beste bordjesdrager, tweede prijs beste houding, derde prijs mooiste geheel, derde prijs beste defilé, derde prijs beste commandant, derde prijs beste vaandeldrager. Op het feestterrein behaalde ons Koningspaar Lynn en Joey de eerste prijs en Lynn behaalde de derde prijs als mooiste Koningin. Bij het schieten haalden de drie zestallen het kavelen niet. De zaterdag ervoor nam het korps deel aan het defilé van de jeugdvierdaagse in Panningen wat door de Kesselse deelnemers zeer op prijs werd gesteld.

 

 

 

 

 

Het nieuws in Limburg

Lid worden?

Lid worden? Dat kan!

Als u lid wilt worden van onze vereniging, verzoeken we u vriendelijk contact op te nemen met de desbetreffende persoon.

Ook sponseren?

Het blijft lastig voor een vereniging als Schutterij, Fluit- en Tamboerkorps St. Hubertus Kessel te blijven bestaan. Daarom zijn we altijd op zoek naar mensen / bedrijven die onze vereniging willen steunen. Denkt u dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact op met de voorzitter.