Zondag 17 mei werd deelgenomen aan het eerste bondsfeest van de Bond Juliana georganiseerd door het Zandakker Gilde St. Jan Venray. Na de ontvangst en de inspectie op het feestterrein werd onder aangename temperaturen deelgenomen aan de optocht en later aan de wedstrijden op het feestterrein. In de optocht werden de navolgende prijzen behaald: eerste prijs mooiste geheel, tweede prijs beste houding, tweede prijs beste bordjesdrager, derde prijs beste vaandeldrager, derde prijs beste muziek in de optocht. Verder kreeg St. Hubertus de derde prijs van de Jeugdpublieksjury. Bij het schieten haalden de drie zestallen de kavelronden niet.

 

Het nieuws in Limburg

Lid worden?

Lid worden? Dat kan!

Als u lid wilt worden van onze vereniging, verzoeken we u vriendelijk contact op te nemen met de desbetreffende persoon.

Ook sponseren?

Het blijft lastig voor een vereniging als Schutterij, Fluit- en Tamboerkorps St. Hubertus Kessel te blijven bestaan. Daarom zijn we altijd op zoek naar mensen / bedrijven die onze vereniging willen steunen. Denkt u dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact op met de voorzitter.