Zondag 26 Januari tijdens het solistenconcours van de Limburgse Bond van Tamboerkorpsen district Weert in Roggel heeft soliste Kim Peeters een prima prestatie neergezet. Kim die onder leiding van Instructeur Roy Derks uitkomt in de eerste divisie behaalde op dwarsfluit 86 punten een eerste prijs. Door deze prestatie heeft zij zich net als Jeroen Houtappels twee weken geleden in Baarlo geplaatst voor de Limburgse Kampioenschappen die op 22 en 23 maart in Melick worden gehouden Kim en Roy Proficiat met deze prima prestatie en met Jeroen heel veel succes op de Limburgse Kampioenschappen.

 

Het nieuws in Limburg

Lid worden?

Lid worden? Dat kan!

Als u lid wilt worden van onze vereniging, verzoeken we u vriendelijk contact op te nemen met de desbetreffende persoon.

Ook sponseren?

Het blijft lastig voor een vereniging als Schutterij, Fluit- en Tamboerkorps St. Hubertus Kessel te blijven bestaan. Daarom zijn we altijd op zoek naar mensen / bedrijven die onze vereniging willen steunen. Denkt u dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact op met de voorzitter.