Zondag 12 januari hebben twee leden van Schutterij, Fluit en Tamboerkorps St. Hubertus Kessel deelgenomen aan het solistenconcours van het District Venray-Venlo van de Limburgse Bond van Tamboerkorpsen in Baarlo. Jeroen Houtappels die uitkomt in de vierde divisie behaalde op Kleine Trom 85 punten een eerste prijs met promotie. Door dit resultaat heeft hij zich geplaatst voor de Limburgse Kampioenschappen. Rik Sonderkamp die uitkomt in de derde divisie behaalde op Multipercussion 81 punten een eerste prijs. Het duo Rik en Jeroen dat uitkomt in de derde divisie behaalde op Kleine Trom 80 punten een eerste prijs. Rik, Jeroen en hun instructeur Sjaak Vercoulen Proficiat met deze mooie resultaten.

Het nieuws in Limburg

Lid worden?

Lid worden? Dat kan!

Als u lid wilt worden van onze vereniging, verzoeken we u vriendelijk contact op te nemen met de desbetreffende persoon.

Ook sponseren?

Het blijft lastig voor een vereniging als Schutterij, Fluit- en Tamboerkorps St. Hubertus Kessel te blijven bestaan. Daarom zijn we altijd op zoek naar mensen / bedrijven die onze vereniging willen steunen. Denkt u dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact op met de voorzitter.