Afgelopen zaterdag tijdens het Nederlands kampioenschap voor solisten en ensembles georganiseerd door de VNM zijn Jeroen Houtappels en Rik Sonderkamp Nederlands Kampioen geworden. Jeroen en Rik die onderleiding van hun instructeur Sjaak Vercoulen uitkwamen in de vierde divisie behaalden 85 punten en het Kampioenschap. Het is voor hen beiden het tweede achtereenvolgende jaar dat zij Kampioen werden het vorig jaar was dit in de vijfde divisie. Nog twee leden van St. Hubertus hebben deelgenomen aan dit kampioenschap. Emmy Ottenheijm en Kim Peeters kwamen beiden onderleiding van hun instructeur Roy Derks uit in de hoogste divisie. Emmy behaalde met haar optreden 86 punten een eerste prijs en Kim behaalde maar liefst 90 punten een eerste prijs met lof helaas net niet genoeg voor de titel. Het was voor de solisten hun instructeurs maar ook voor St. Hubertus weer een dag om terug te kijken. Jeroen, Rik, Emmy, Kim en de beide instructeurs Sjaak en Roy van harte proficiat met deze prima resultaten.


De succesvolle solisten van het Nederlands Kampioenschap.

Van Links naar Rechts Jeroen Houappels, Rik Sonderkamp, Kim Peeters en Emmy Ottenheijm.

 

 

Het nieuws in Limburg

Lid worden?

Lid worden? Dat kan!

Als u lid wilt worden van onze vereniging, verzoeken we u vriendelijk contact op te nemen met de desbetreffende persoon.

Ook sponseren?

Het blijft lastig voor een vereniging als Schutterij, Fluit- en Tamboerkorps St. Hubertus Kessel te blijven bestaan. Daarom zijn we altijd op zoek naar mensen / bedrijven die onze vereniging willen steunen. Denkt u dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact op met de voorzitter.