Komende zaterdag 15 juni nemen vier leden deel aan het Nederlands Kampioenschap voor solisten en ensembles in Heel. De vier hebben zich afgelopen maart bij het Limburgs kampioenschap hiervoor geplaatst. Jeroen Houtappels en Rik Sonderkamp komen als duo onder leiding van instructeur Sjaak Vercoulen uit in de vierde divisie hun optreden is om 12.00 uur. Kim Peeters en Emmy Ottenheijm komen beiden onder leiding van instructeur Roy Derks uit als solist in de hoogste divisie hun optreden is gepland tussen 19.30 uur en 20.00 uur. Wij wensen de vier deelnemers en hun instructeurs heel veel succes toe bij deze titelstrijd. Tevens zijn op zaterdag 15 juni enkele leden van St. Hubertus aanwezig bij een programma van P&M dat gaat over het komende Oud Limburgs Schuttersfeest in Stramproy, ook zal aandacht worden geschonken aan het Trommel en Fluiterkorps want dit is in Gemeente Peel en Maas en omstreken het enige Fluiterkorps. De live uitzending begint om 20.30 uur en duurt tot 21.15 uur. Tijdens deze uitzending hopen wij de uislagen van het Nederlands Kampioenschap te kunnen mede te delen. Zondag 23 juni organiseert Schutterij St. Urbanus uit Grashoek het tweede bondsfeest van de bond Juliana. Het vertrek is om 12.30 uur vanaf ons clublokaal De Boesjer. De leden die op eigen gelegenheid gaan moeten uiterlijk om 13.15 uur aanwezig zijn op het feestterrein.

Het nieuws in Limburg

Lid worden?

Lid worden? Dat kan!

Als u lid wilt worden van onze vereniging, verzoeken we u vriendelijk contact op te nemen met de desbetreffende persoon.

Ook sponseren?

Het blijft lastig voor een vereniging als Schutterij, Fluit- en Tamboerkorps St. Hubertus Kessel te blijven bestaan. Daarom zijn we altijd op zoek naar mensen / bedrijven die onze vereniging willen steunen. Denkt u dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact op met de voorzitter.